KANTE.HR – kante za smeće za svako kućanstvo!

Povodom Dana planete Zemlje otvorili smo novu stranicu KANTE.HR

Nedavno smo proslavili Dan planete zemlje. Dan planete Zemlje održava se svake godine 22. travnja. Obilježava se kako bi se podigla ekološka svijest i stvorio održivi ekosustav na Zemlji za buduće generacije. Iako je djelatnost naše tvrtke prvenstveno vezana uz rasvjetu, kante za kućanstvo najprodavaniji su nam artikli u sklopu web trgovine by-pass.hr. Kako bi kupcima pojednostavili kupnju kreirali smo “landing page” na domeni kante.hr.

Novu stranicu kante.hr želimo pozicionirati na vrh tražilice kada potencijalni kupac pretražuje kante za odvajanje otpada. Tako kupac na jednom mjestu ima informacije o važnosti odvajanja otpada, te informacije o proizvodima kao što su kante za smeće i stalci za vreće.

U Hrvatskoj je odvajanje otpada još uvijek na mizernoj razini, a nacionalna strategija zbrinjavanja otpada još gora. Kako bi postotak odvajanja otpada porastao potrebno je podići svijest o važnosti recikliranja i odvajanju otpada, ne samo kod kuće već i na javnim okupljanjima. Kada detaljno odvajamo otpada, naša kanta za smeće ostaje gotovo prazna. Sortiranje i odvajanje korisnog otpada kod kuće i na poslu prvi je i najvažniji korak ka učinkovitosti cjelokupnog sustava recikliranja otpada.

Usadite naviku odvajanja otpada u svom domu

Kako bi potaknuli svoje bližnje na odvajanje otpada, potrebno je djecu učiti o važnosti recikliranja od najmanjih dana. Osim što smo plasirali novu stranicu kante.hr, zadnje tri godine organiziramo nagradne igre pute društvenih mreža. Ove godine smo organizirali dvije nagradne igre u suradnji s portalom Međimurske Novine i Pizzeriom Špizza. Četvero sretnika imalo je prilike osvojiti kante za smeće i stalke za vreće. Ukupna vrijednost nagrada bila je tisuću kuna.

Svjedoci smo sve većeg okretanja zelenog ekonomiji, sustavima recikliranja i obnovljivim izvorima energije. Smatramo da će u bližoj budućnosti kante za smeće i odvajanja otpada biti sastavni dio svakog kućanstva. Posjetite našu stranicu KANTE.HR, odaberite kante koje vam najviše odgovaraju i počnite odvajati otpad već danas 🙂

By-pass.hr webshop koristi kolačiće (‘cookie’) kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.