O nama

By-Pass Čakovec - zastupnici General Electric - Tungsram

Tvrtka BY-PASS, sa sjedištem u Čakovcu, nastala je početkom devedesetih godina kao izvozno-uvozna tvrtka, koja je prva u Hrvatsku distribuirala Tungsram žarulje. Isprva smo krenuli iz male garaže i dostave autoprikolicom za svega par kupaca. S godinama se njihov broj povećavao pa je usporedo rasla i naša tvrtka, uz povećanje broja zaposlenih, dostavnih vozila i skladišnih kapaciteta.

Zašto mi?

Naša misija je jednostavna – osvjetljavanje prostora u kojima boravite i unošenje života u njih!

Ponuda obuhvaća kompletnu ponudu svjetlosnih tijela poznatog proizvođača, svjetske korporacije General Electric – TUNGSRAM, koje već punih 25 godina, kao zastupnici, uvozimo i distribuiramo na čitavo hrvatsko tržište.

Specijalnost nam je kombiniranje kreativnosti, kvalitetnog dizajna i tehničkih karakteristika, pa tako surađujemo s arhitektima, dizajnerima interijera, graditeljima i inženjerima, te direktno s investitorima i klijentima.

Usluge

Nudimo cijeli spektar usluga za unutarnje i vanjske svjetlosne projekte, procjenjujemo potrebe i funkcije, utvrđujemo kriterije rasvijetljenosti, specificiramo rasvjetna tijela i nudimo rasvjetna rješenja.

Ako tražite dizajn rasvjete, unutarnju te vanjsku rasvjetu, usluge projektiranja, rasvjetu za kućanstva ili pak profesionalnu rasvjetu za hotele, restorane, trgovačke centre, stambene zgrade, skladišta, proizvodne hale, sportske objekte i ostalo, pravi smo izbor za Vas.

Naši partneri

Dugogodišnji smo zastupnici i partneri za Tungsram, Sylvania Lighting, TM Technologie, Schiefer, SLV, Tronix, Elwatt, Avolux, PUG Lighting, Optonica, Proled, Paulmann, General Electric, Opple, Avide, TesLight, Kodak, Masta.

Godinama surađujemo s raznim kompanijama na području Republike Hrvatske i ostalim tvrtkama iz Europe.

By-pass.hr webshop koristi kolačiće (‘cookie’) kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.