Božićne lampice za najljepše doba godine

Bliži nam se kraj godine što za mnoge predstavlja najljepše doba godine, naročito za one najmlađe. Osim zimskih radosti popraćenih snijegom, to je i doba poklona, ljubavi te prekrasnog ambijenta diljem planete kojeg, među ostalim daju i božićne lampice. Božićna rasvjeta ukrašava kuće, terase, stanove i balkone, jelke ukrašavaju žaruljice za bor, kugle, šljokice, dok je na vratima i stolovima božićni vijenac obavezan.
Osim čari koje daju božićne lampice, nezaobilazni motivi su i božićni stolnjaci, perle, trake, jaslice i božićna pšenica, koja se tradicionalno sije na Dan svete Lucije, 13. prosinca, te simbolizira plodnu nadolazeću godinu i novi život.

Božićne lampice daju posebni blagdanski efekt

Božićna rasvjeta daje poseban blagdanski efekt i upravo su dobre božićne lampice ono što stvara pravi doživljaj. Ako volite jednobojne lampice za bor lako ćete ih uklopiti s ostalim bojama u svom domu. Isto tako, ako ste ljubitelj žaruljica za bor u boji, uklopite ih s ostalim božićnim dekoracijama. Nemojte pretjerati s rasvjetom jer božićne žaruljice u boji daju možda i prekičasti dojam u kombinaciji s drugim ukrasima. Danas se na tržištu nude mnoge nijanse žaruljica za bor, od žutih žaruljica, žaruljica u boji, LED lampica jednobojnih, LED lampica u boji, raznih dužina i debljina žaruljica. Potrebno je uzeti u obzir hoće li lampice biti obavijene oko drvca, da li želite ukrasiti ulaz u tvoj dom, osvijetliti zidove ili želite postaviti žaruljice na balkon. Na ovom linku možete pronaći i neke daljnje savjete kako ostalim dekoracijama unijeti duh blagdana u svoj dom.

Koje božićne lampice postaviti i gdje?

Da bi božićne žaruljice imale pozitivan utjecaj potrebno je posvetiti puno pažnje oko odabira lampica i samog postavljanja. Važno je unaprijed odrediti kakve ćete lampice postaviti i gdje. Viseće božićne žaruljice u obliku zavjese ili mreže, popularno zvane “božićne lampice zavjesa”, najčešće se postavljaju u parkove oko drveća, na zgrade ili ograde, dok božićne žaruljice “siga” odlično dolaze do izražaja na krovovima. Sve se više postavljaju animirani 3D oblici kao što je božićni projektor koji daje efekt padanja snijega ili ostalih oblika kao što su snjegović, Djed božićnjak itd. S ovakvim animiranim oblicima također je važno ne pretjerati da se ne postigne suprotni doživljaj. Konturu zgrada i kuća naglašavaju božićne lampice u crijevu ili svjetleći kabel koji može poslužiti i kao božićne žaruljice za balkon.

Mnogi trgovački centri  tijekom studenog i prosinca nude božićne žaruljice, lampice za bor i cjelokupnu božićnu rasvjetu. Isto tako, na internetu također možete naći ogromnu ponudu božićnih žaruljica pa tako i u našoj web trgovini. Kako bi izbjegli nepotrebnu i ishitrenu kupovinu, dobro proučite lampice i razmislite kako postaviti božićnu rasvjetu. Ako tražite božićne lampice riža, kliknite OVDJE i birajte između šarene, plave, crvene ili bijele.

led-bozicne-lampice            riza-bozicne-lampice            bozicne-lampice-siga

Nudimo i sve više tražene božićne LED lampice, također u više boja i ranih duljina. Ako tražite svjetleći kabel za balkon ili van, izaberite lampice u crijevu raznih boja i duljina.

bozicni-svjetleci-kabel

Ukoliko želite 3D ambijent onda je za vas božićni laserski projektor ili pak božićni ukras projektor s Božićnim likovima.

bozicni-projektorbozicni-led-laser-projektor

 

Pogledajte cjelokupnu ponudu božićnih žaruljica na našoj web trgovini.

By-pass.hr webshop koristi kolačiće (‘cookie’) kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.