Rasprodaja LED i ostale rasvjete do čak 70%!

Podijeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Kraći dani i toplo vrijeme napokon su stigli, a mi čistimo zalihe. Pripremili smo rasprodaju LED rasvjete i ostalih artikala čije su cijene spuštene čak do 70%! U našem skladištu nalaze se proizvodi renomiranih brendova kao što su General Electric, Tungsram i Sylvania koji svojim imenom garantiraju vrhunsku kvalitetu.

Rasprodaja LED cijevi, žarulja, plafonjera…

Tako rasprodaja, osim LED rasvjete, nudi  BRIO plafonjere sa zaštitom IP45 snage 16W, 21W, 28W, 38W proizvođača General Electric. To su zapravo vodotijesne Fluo zidne plafoniere s 2D (perec) štednom žaruljom Biax. Bijele su boje i idealne za kućanstva i profesionalnu uporabu, hotele, restorane itd.

Osim rasprodaje BRIO plafonjera, na rasprodaji je Sylvanijina Circline T5 kružna cijev 22W 2Gx13. Inače, Fluo cijevi idealna su rješenja za rasvjetu od ureda, sportskih objekata, poslovnih objekata i industrijskih objekata osiguravajući kvalitetno osvjetljenje i niske troškove. U odnosu na obične žarulje, Fluo cijevi odlikuje vijek trajanja gotovo 10 puta dulji od običnih žarulja dok je potrošnja električne energije 5 puta manja. Primjenjuju se u prostorima u kojima je umjetna svjetlost potrebna duže vremena, a učestala paljenja i gašenja smanjuju vijek trajanja cijevi.

Također, nudimo Inset Trend ugradnu kvadratnu stropnu svjetiljku sa žaruljom GU10 za suhe i vlažne prostore. Svjetiljka je zakretna, od satiniranog stakla, a okvir od brušenog aluminija. Od ugradnih svjetiljaka nađite i okrugli downlighter. Rasprodaja LED Sylvanijinog downlightera donosi Vam čak 76% nižu cijenu  – s 495 na 119 kuna!

Osim Fluo cijevi T12 40W, tu je i fluo cijev za meso 18W. Rasprodaja LED cijevi, također je aktualna. Snižene su LED cijevi G13 od 60cm i 120cm proizvođača GE.

Osim LED cijevi G13, možete pronaći LED pipe tračnu svjetiljku jačine 14W ili LED tračnu svjetiljku s prekidačem. Očekuju Vas i LED žarulje te LED reflektorske žarulje GU10.

Više o cjelokupnoj ponudi potražite na ovoj poveznici. Naručite jednostavno preko internet poslovnice, dostava je u roku 2-3 radna dana.

 

By-pass.hr webshop koristi kolačiće (‘cookie’) kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.