Obljavljena dobitnica trostrukog nosača za vreće za smeće!

Podijeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Nosač za vreće za smeće otišao u prave ruke

Nedavno smo obilježili dan planete Zemlja, a By-Pass Čakovec je u suradnji s portalom eMeđimurje, održao nagradnu igru gdje je glavna nagrada bila trostruki nosač za vreće za smeće i tri LED žarulje!

Nagradna igra objavljena je na Facebook stranici portala, a da bi sudjelovali u izvlačenju za trostruki stalak za vreće za smeće te LED žarulje, potrebno je bilo podijeliti objavu na javno, kliknuti “Sviđa mi se” na Facebook stranicu By-Pass, a dobitnik/dobitnica objavljena je dva dana poslije, 24. travnja.

Nagradna igra bila je opisana u stilu:

Dan planete Zemlje održava se svake godine 22. travnja kako bi se podigla ekološka svijest i stvorio održivi ekosustav na Zemlji za buduće generacije! Emeđimurje i By-Pass povodom tog dana dijele trostruki nosač za vreće za smeće koji će Vam olakšati odvajanje otpada u kućanstvu i tri LED žarulje kojima smanjujete potrošnju električne energije. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je podijeliti post (javno) i kliknuti “like” na By-Pass stranicu. Dobitnika objavljujemo u utorak 23.04. Budite i Vi ekološki osviješteni jer promjene počinju od pojedinaca!”

Nagradnom igrom zajedno smo širili svijest o zaštiti okoliša i odaziv nagradnoj igri bio je golem! Više od 450 ljudi podijelilo je objavu, dok je sretna dobitnica, u čije je ruke otišao nosač za vreće za smeće i LED žarulja, bila E.M. iz Knezovca! Dobitnica se pohvalila kako aktivno odvaja otpad te posjeduje već dva nosača vreća za smeće, dok će i ovaj dobro iskoristiti kako bi njeni ukućani još lakše odvajali otpad!

Kako možete i Vi odvajati otpad u kućanstvu?

Svake promjene kreću od nas samih. Odvajajte otpad u kućanstvu i budite pozitivan primjer svojim bližnjima. Odvajajte plastiku i papir, koristite stalak za vreće za smeće, kante za razvrstavanje otpada i kante za biootpad. Biootpad također možete i kompostirati ukoliko imate vlastiti vrt! Kupujte proizvode u ambalaži koju ćete moći iskoristiti za ponovo punjenje ili drugu namjenu (staklenke, papirnu ambalažu za jaja), za kupnju koristite platnenu torbu ili košaru, umjesto plastične vrećice, prijeđite na LED rasvjetu itd.

Zemlja će Vam biti zahvalna 🙂

By-pass.hr webshop koristi kolačiće (‘cookie’) kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima.